BEL OF APP
+31 6 14360949
E-MAIL
info@j-td.nl
BEREIKBAAR OP
Ma. t/m Vr. 7-19u

WERKEN BIJ JEF'S TD

EVEN VOORSTELLEN

HET TEAM

Jeffrey

EIGENAAR JEF'S TD

Jeffrey Kolman is gediplomeerd elektrotechnicus en lasser. Nadat hij ruim 10 jaar ervaring heeft opgedaan als service monteur bij onder andere Metos, besloot hij voor zichzelf te beginnen. Jef’s technische dienst biedt sinds 2016 eerlijke en persoonlijke service aan horeca-keukens in heel Nederland.

Pim

SERVICE MONTEUR

Pim is sinds 2018 als monteur in dienst bij Jef's TD. Pim en Jeffrey hebben in hun jonge jaren nog samen hamburgers gebakken in de keuken van Mc Donalds. Nu lossen ze er samen de technische problemen op.

Badr

LEERLING TECHNICUS

Onze stagiair studeert voor technicus aan het ROC van Amsterdam. Badr is 17 jaar oud en in zijn vrije tijd fanatiek kickboxer. In een half jaar leren we hem de beginselen van het oplossen van technische problemen in de horeca praktijk.

KOM OOK WERKEN

JEF ZOEKT TALENT

Op dit moment zijn er geen vacatures. Omdat we bij Jef's TD houden van talent, kun je wel altijd een open sollicitatie sturen!

Jef's TD is erkend leermeester voor de opleiding MBO electrotechnicus op niveau 1 t/m 4.

Ben je een aanpakker, heb je brede interesse in techniek en heb je vooral zin om te leren? Stuur dan een berichtje naar Jef en wie weet ga je binnenkort al met ons mee op pad.

Solliciteer direct

Sollicitatie